Відділ естетичного спрямування та організації змістовного дозвілля користувачів

Бібліотека для дитини - це книга, інформація, допомога у навчанні. Однак, сучасна бібліотека створює також творчий простір для проведення дозвілля дітей. Саме тому і був створений відділ «Естетичного спрямування та організації змістовного дозвілля користувачів». Домінуючою функцію якого є культуротворча діяльність, а саме пошук, виявлення та розвиток творчих здібностей дітей, організація змістовного дозвілля користувачів.
ЛАСКАВО ПРОСИМО!!!

пʼятницю, 16 травня 2014 р.

ДЕНЬ МАТЕРІ )))

    Кожного року в другу неділю травня ми святкуємо День матері. На мою думку, це чудове свято. Проте, не потрібно забувати, що батьки, а головне мама, це найголовніше і найкраще, що є в нашому житті. Тому не потрібно обмежуватися одним днем, а дарувати нашу любов та увагу мамі щодня, ледь не кожної секунди. Звісно, що це свято ми святкували і у бібліотеці. До відділу естетичного спрямування та організації змістовного дозвілля користувачів завітали учні 2-а класу Кіровоградської гімназії ім. Т.Г.Шевченка разом із своїми мамами, бабусями, та вчителями щоб привітати своїх найдорожчих, подарувати їм вірші, пісні, власноруч виготовлені подарунки, а найголовніше обійняти, поцілувати та сказати спасибі своїй найріднішій людині на землі – мамі!


четвер, 8 травня 2014 р.

День великої радості та гордості



   7 травня в Кіровоградській обласній бібліотеці для дітей ім. А.П.Гайдара працівниками відділу естетичного спрямування та організації змістовного дозвілля користувачів було проведено музично-поетичну композицію «Минулого вогонь не згасне», яка спрямована вшанувати пам'ять тих, хто загинув в роки Великої Вітчизняної війни.
   Під час заходу прозвучали музичні композиції і пісні, що були написані в роки війни, а прочитані поезії, присвячені подіям тих днів допомогли сучасному поколінню усвідомити велич подвигу у Вітчизняній війні – і все це у виконанні юних талантів, учасників бібліотечної студії «АРТ - СВІТ».