Відділ естетичного спрямування та організації змістовного дозвілля користувачів

Бібліотека для дитини - це книга, інформація, допомога у навчанні. Однак, сучасна бібліотека створює також творчий простір для проведення дозвілля дітей. Саме тому і був створений відділ «Естетичного спрямування та організації змістовного дозвілля користувачів». Домінуючою функцію якого є культуротворча діяльність, а саме пошук, виявлення та розвиток творчих здібностей дітей, організація змістовного дозвілля користувачів.
ЛАСКАВО ПРОСИМО!!!

середу, 27 квітня 2016 р.

Тріб'ют-концерт "Назавжди в наших серцях..."


     Сьогодні бібліотечна студія "АРТ-Світ" вже вкотре дарувала свій талант відвідувачам та гостям обласної бібліотеки для дітей ім. Т.Г.Шевченка. На цей раз глядачами були бібліотечні фахівці з області, які й гадки не мали, що потраплять на повноцінний тріб'ют-концерт, присвячений неординарному, яскравому, неоднозначному, музиканту, співаку, поету громадянину і просто "кльовому чуваку" як звикли його називати друзі й шанувальники, - і все це про Андрія Кузьменка - лідера гурту "Скрябін".
    У їх виконанні зворушливо та неймовірно душевно прозвучали кавер-версії на пісні: "Мовчати", "Спи собі сама", "Мам", "Танець Пінгвіна", "Старі фотографії", "Окуляри", "Кінець фільму". Піснями та відео-кліпом "Місця щасливих людей" згадали яким співак був на сцені та у житті.
   І почувши, як виконують його пісні артсвітівці, неодмінно б сказав: "Народ, ось чиї голоси повинні звучати з наших  ґаджетів!"