Відділ естетичного спрямування та організації змістовного дозвілля користувачів

Бібліотека для дитини - це книга, інформація, допомога у навчанні. Однак, сучасна бібліотека створює також творчий простір для проведення дозвілля дітей. Саме тому і був створений відділ «Естетичного спрямування та організації змістовного дозвілля користувачів». Домінуючою функцію якого є культуротворча діяльність, а саме пошук, виявлення та розвиток творчих здібностей дітей, організація змістовного дозвілля користувачів.
ЛАСКАВО ПРОСИМО!!!

понеділок, 14 жовтня 2013 р.



   14 жовтня – День Української козацтва. Цього дня у відділі естетичного спрямування та організації змістовного дозвілля користувачів відбулися козацькі забави на новий лад «Ми  нащадки козаків». На захід  завітали учні 7- х класів гімназії ім.. Т.Г. Шевченка.

   Поділивши присутніх на дві команди, діти завзято брали участь у конкурсах та вікторинах, співали козацьких пісень, продовжували українські народні прислів'я та приказки про козаків. Обране журі – працівники бібліотеки - уважно слухали відповіді юнаків та оцінювали по справедливості.

За лаштунками конкурсів - перемогла дружба. Кожна команда отримала подарунки та шквал емоцій.

   Також дітям було представлено книжкову виставку на козацьку тематику «Степ та воля- козацька доля», яка запропонувала та розрекламувала книги про козацьку бойову славу.
  Такі заходи, як козацькі забави, знайомлять дітей з добою козаччини, виховують шанобливе ставлення до власної історії та спонукають до наслідування кращих козацьких рис.



   Козацькі забави залишили по собі гарний, піднесений настрій і в учнів, і в їх вчителів.




Немає коментарів:

Дописати коментар