Відділ естетичного спрямування та організації змістовного дозвілля користувачів

Бібліотека для дитини - це книга, інформація, допомога у навчанні. Однак, сучасна бібліотека створює також творчий простір для проведення дозвілля дітей. Саме тому і був створений відділ «Естетичного спрямування та організації змістовного дозвілля користувачів». Домінуючою функцію якого є культуротворча діяльність, а саме пошук, виявлення та розвиток творчих здібностей дітей, організація змістовного дозвілля користувачів.
ЛАСКАВО ПРОСИМО!!!

пʼятницю, 29 листопада 2013 р.

30 листопада святкуємо міжнародний день домашніх тварин

Майже в кожній родині є домашній улюбленець, який вже давно по праву став повноцінним членом сім'ї. Спеціально для таких Мурзиків та Шариків у світі заснували Міжнародний день домашніх тварин.
У Міжнародний день домашніх тварин господарі зазвичай балують своїх маленьких вихованців. Цей день вкотре нагадує власникам кудлатих, пернатих, водоплавних, що вони у відповіді за тих, кого приручили. Домашня тварина, говорять спеціалісти, це перш за все велика відповідальність. Вона – не іграшка, і за нею потрібен ретельний догляд.
Тож, цього дня не забудьте потішити своїх домашніх улюбленців смачною кісточкою або рибкою, можливістю полежати на господарському дивані або ж звичайною увагою.




Немає коментарів:

Дописати коментар