Відділ естетичного спрямування та організації змістовного дозвілля користувачів

Бібліотека для дитини - це книга, інформація, допомога у навчанні. Однак, сучасна бібліотека створює також творчий простір для проведення дозвілля дітей. Саме тому і був створений відділ «Естетичного спрямування та організації змістовного дозвілля користувачів». Домінуючою функцію якого є культуротворча діяльність, а саме пошук, виявлення та розвиток творчих здібностей дітей, організація змістовного дозвілля користувачів.
ЛАСКАВО ПРОСИМО!!!

четвер, 27 лютого 2014 р.

Всесвітній день котів

  Любий друже!!! Чи знаєш ти, що Всесвітній день котів традиційно відзначається в перший день весни — 1 березня. Початок весни — особливий період для кішок. Саме тому люди вшановують своїх улюбленців у перший день березня. 

  Кішка — це найближча до людини тварина. Наука, яка займається вивченням цього виду тварин, твердить, що кішки є надзвичайно розумними створіннями, багато в чому перевершують собак. Вважається, що кішки не приносять кинуту їм палицю, як це роблять собаки, лише тому, що вони не вважають цю роботу своїм обов'язком.


   Всесвітній день котів — це ще один привід побалувати свого улюбленого домашнього вихованця, адже всі коти без винятку дуже люблять ласку і тепло. Тож, якщо ти забезпечиш їм комфортне життя, повне турботи і ніжності, тоді кішка обов'язково подарує тобі  своє приємне муркотання.


Немає коментарів:

Дописати коментар