Відділ естетичного спрямування та організації змістовного дозвілля користувачів

Бібліотека для дитини - це книга, інформація, допомога у навчанні. Однак, сучасна бібліотека створює також творчий простір для проведення дозвілля дітей. Саме тому і був створений відділ «Естетичного спрямування та організації змістовного дозвілля користувачів». Домінуючою функцію якого є культуротворча діяльність, а саме пошук, виявлення та розвиток творчих здібностей дітей, організація змістовного дозвілля користувачів.
ЛАСКАВО ПРОСИМО!!!

пʼятницю, 12 вересня 2014 р.

Флешмоб з обливанням Ice Bucket Challenge!

   Уже кілька тижнів по Україні поширюється флешмоб з обливанням Ice Bucket Challenge.
   Ice Bucket Challenge - всесвітній флешмоб, за умовами якого потрібно або облитися крижаною водою або перерахувати гроші на благодійність (в ідеалі - і те, і інше). Відео обливання знімають і викладають на YouTube, в Facebook або в будь-яку іншу соціальну мережу. При цьому кидають виклик трьом своїм друзям, у яких є доба на те, щоб відреагувати.
   В ході акції українці збирають гроші для «Волонтерської сотні»,  пораненим в зоні  АТО, Українській  Армії, біженцям зі східних областей, дитячому кардіоцентру «Врятуй серце». 
   До цієї акції долучився і учасник бібліотечної студії "АРТ -  СВІТ"-  Васильченко Олександр, він прийняв виклик від Анастасії Муравської, а в свою чергу передав естафету наступним трьом.
Це:
1)Крижу Евгену
2)Циганашу Павлу
3)Медніковій Карині
У вас є 24 години. Успіху !


              P.S. Сашко, ти молодець! Ми пишаємось ТОБОЮ!!!

                  Учасниця бібліотечної студії "АРТ - СВІТ" Крістіна Кисельова також долучилася до акції!!!





2 коментарі: