Відділ естетичного спрямування та організації змістовного дозвілля користувачів

Бібліотека для дитини - це книга, інформація, допомога у навчанні. Однак, сучасна бібліотека створює також творчий простір для проведення дозвілля дітей. Саме тому і був створений відділ «Естетичного спрямування та організації змістовного дозвілля користувачів». Домінуючою функцію якого є культуротворча діяльність, а саме пошук, виявлення та розвиток творчих здібностей дітей, організація змістовного дозвілля користувачів.
ЛАСКАВО ПРОСИМО!!!

середу, 17 грудня 2014 р.

ЗИМА ІДЕ, СВЯТА НЕСЕ!!!

Наближаються новорічно-різдвяні свята, які несуть атмосферу чарівності, добра, милосердя. Вже зібрався в дорогу Святий Миколай, який для кожної дитини приготував подарунки. А чи знає хто напевне, де живе Святий Миколай? Одні кажуть, що він має будиночок далеко на Півночі, де багато снігу, а на небі, замість веселки, виграва барвами полярне сяйво. Інші говорять, що Святий Миколай постійно мандрує, бо ж опікується подорожніми та рибалками. 

А діти, які протягом тижня відвідують бібліотеку, вже встигли переглянути мультимедійну презентацію "Зима іде, свята несе", дізнатися, що Святий Миколай живе у Карпатах, має там безліч помічників, які цілий рік збирають подарунки для малечі, також фахівці відділу поділилися кулінарними секретами як випікати "МИКОЛАЙЧИКІВ"  та допомогли скласти листа до самого Святого, а на завершення з великим задоволенням, діти подивилися новорічні "МУЛЬТИ - ПУЛЬТИ"  та весело підспівуючи прослухали новорічні пісеньки! 

Тож запрошуємо і ВАС, любі читачі, до відділу естетичного спрямування та організації змістовного дозвілля користувачів зустрічати свята разом!!!







Немає коментарів:

Дописати коментар