Відділ естетичного спрямування та організації змістовного дозвілля користувачів

Бібліотека для дитини - це книга, інформація, допомога у навчанні. Однак, сучасна бібліотека створює також творчий простір для проведення дозвілля дітей. Саме тому і був створений відділ «Естетичного спрямування та організації змістовного дозвілля користувачів». Домінуючою функцію якого є культуротворча діяльність, а саме пошук, виявлення та розвиток творчих здібностей дітей, організація змістовного дозвілля користувачів.
ЛАСКАВО ПРОСИМО!!!

четвер, 8 січня 2015 р.

Зимові канікули тривають...

  Зимові канікули тривають..., а бібліотека радо продовжує зустрічати своїх постійних та нових користувачів!
  Працівники обслуговуючих відділів щодня створюють всі умови для творчої самореалізації дітей міста та забезпечення їх потреб у сфері самоосвіти, відпочинку й дозвілля.  
  Тож під час канікул, у відділі естетичного спрямування та організації змістовного дозвілля користувачів, відбулося засідання творчої майстерні "Талановиті пальчики" під час якої пройшов майстер клас 
"Вівця - символ 2015 року". 
Бібліотекарі розповіли учням новорічні традиції за китайським гороскопом і продемонстрували свої вміння з виготовлення іграшок  та листівок за допомогою ватних паличок, клею та новорічних прикрас.



Під час цього надзвичайно цікавого заходу панувала дружня атмосфера, діти ділилися своїми вміннями та враженнями.

Найцікавіше, що кожна дитина з простих ватних паличок виготовила свою неповторну новорічну іграшку та листівку!



Тож завітайте до відділу де на Вас чекають цікаві мульти - пульти "Різдвяні канікули в бібліотеці" та обов*язково сфотографуйтеся біля новорічної ялинки та святкового каміна!
 Ласкаво просимо! 



Немає коментарів:

Дописати коментар