Відділ естетичного спрямування та організації змістовного дозвілля користувачів

Бібліотека для дитини - це книга, інформація, допомога у навчанні. Однак, сучасна бібліотека створює також творчий простір для проведення дозвілля дітей. Саме тому і був створений відділ «Естетичного спрямування та організації змістовного дозвілля користувачів». Домінуючою функцію якого є культуротворча діяльність, а саме пошук, виявлення та розвиток творчих здібностей дітей, організація змістовного дозвілля користувачів.
ЛАСКАВО ПРОСИМО!!!

середу, 11 лютого 2015 р.

ДЕНЬ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА

   14 лютого ми святкуємо День святого Валентина — день усіх закоханих. У нашій країні це свято відзначають не так давно, але воно стало досить популярним і всі ми залюбки поринаємо в атмосферу його чарівності.

   Вже стало доброю традицією в нашій бібліотеці напередодні свят проводити майстер-класи, які із задоволенням відвідують наші читачі.
   Починаючи з 9 лютого у відділі естетичного спрямування та організації змістовного дозвілля користувачів відбувається засідання творчої майстерні «Талановиті пальчики», які проводять фахівці відділу. Вони навчають дітей як із звичайного паперу можна виготовити красиві і оригінальні валентинки.
   Ми охоче розповімо і вам як підготувати гарний подарунок на День Святого Валентина.
  Вам знадобиться білий щільний папір і папір червоного кольору, клей. Складіть білий папір навпіл, намалюйте сердечко і виріжте так, щоб при розгортанні вийшло два скріплених по лінії згину сердечка (рис. а). Червоний папір складіть гармошкою і виріжте сердечка (рис. б-г).




   Приклейте стрічку з сердечок всередину сердечка-основи так, щоб при відкриванні листівки сердечка розгорталися (рис. д). Зробіть вітальний напис.




ПРИЄМНИХ СВЯТ!!!




Немає коментарів:

Дописати коментар