Відділ естетичного спрямування та організації змістовного дозвілля користувачів

Бібліотека для дитини - це книга, інформація, допомога у навчанні. Однак, сучасна бібліотека створює також творчий простір для проведення дозвілля дітей. Саме тому і був створений відділ «Естетичного спрямування та організації змістовного дозвілля користувачів». Домінуючою функцію якого є культуротворча діяльність, а саме пошук, виявлення та розвиток творчих здібностей дітей, організація змістовного дозвілля користувачів.
ЛАСКАВО ПРОСИМО!!!

четвер, 2 квітня 2015 р.

Ось і підійшов до кінця Тиждень Дитячої книги...

Ось і підійшов до кінця Тиждень Дитячої книги.  Ми дякуємо, що Ви, наші юні користувачі, разом з батьками в ці дорогоцінні дні шкільних канікул завітали до нас в бібліотеку і знайшли для себе щось цікаве. 
Також хочеться сказати велике спасибі АРТСВІТІВЦЯМ, які незважаючи на прохолодну погоду, дощ і, навіть, сніг приходили до бібліотеки на репетиції, допомагали нам у проведенні різноманітних заходів для дітей і взяли активну участь в обласному семінарі-практикумі «Бібліотека для дітей – необмежений простір для ініціативи і творчості бібліотекарів», на який завітали керівники бібліотек для дітей, відділів з обслуговування дітей публічних бібліотек для дорослих. 


Дорогі користувачі, хоча Тиждень Дитячої книги закінчився, ми щодня чекаємо Вас у дитячій бібліотеці! Адже справжні читацькі пригоди тільки починаються! Попереду не тільки весна і сонце, а й нові книги, несподівані події і відкриття!
До зустрічі в улюбленій дитячій бібліотеці!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар