Відділ естетичного спрямування та організації змістовного дозвілля користувачів

Бібліотека для дитини - це книга, інформація, допомога у навчанні. Однак, сучасна бібліотека створює також творчий простір для проведення дозвілля дітей. Саме тому і був створений відділ «Естетичного спрямування та організації змістовного дозвілля користувачів». Домінуючою функцію якого є культуротворча діяльність, а саме пошук, виявлення та розвиток творчих здібностей дітей, організація змістовного дозвілля користувачів.
ЛАСКАВО ПРОСИМО!!!

понеділок, 15 лютого 2016 р.

Майстер-клас «Витівки пустотливого аркуша»

   14 лютого в Кіровоградській обласній бібліотеці для дітей ім. Т.Г.Шевченка у відділі естетичного спрямування та організації змістовного дозвілля користувачів в рамках роботи творчої майстерні «Талановиті пальчики» пройшов майстер-клас «Витівки пустотливого аркуша». 
   Мабуть, кожен з нас в день закоханих відчуває незвичайну казкову атмосферу, що панує навколо? Це бешкетник Амур щедро сипле на перехожих барвистими сердечками, стріляє гострими стрілами, грайливо підморгуючи всім закоханим.
   Саме цього дня всі дарують один одному пишні букети, солодощі та повітряні кульки. Та який же подарунок без яскравої, оригінальної листівки? Фахівці відділу знають як вразити Твою половинку і з користувачами бібліотеки винайшли кілька креативних ідей оригінальних листівок-валентинок, які виготовили власними руками!

Немає коментарів:

Дописати коментар