Відділ естетичного спрямування та організації змістовного дозвілля користувачів

Бібліотека для дитини - це книга, інформація, допомога у навчанні. Однак, сучасна бібліотека створює також творчий простір для проведення дозвілля дітей. Саме тому і був створений відділ «Естетичного спрямування та організації змістовного дозвілля користувачів». Домінуючою функцію якого є культуротворча діяльність, а саме пошук, виявлення та розвиток творчих здібностей дітей, організація змістовного дозвілля користувачів.
ЛАСКАВО ПРОСИМО!!!

понеділок, 28 жовтня 2013 р.

                                Хеллоуїн

   У ніч з 31 жовтня на 1 листопада відзначається «найстрашніший» день у році Хеллоуїн, або День усіх святих. Хеллоуїн - це свято нечистої сили, яке прийшло до нас із Америки і Канади. Зараз стає все більш популярним у країнах Європи, а зокрема і в Україні. Найбільш гучно святкують це свято у Америці. Для них це 2- ге за значимістю свято після Різдва. Дослівно Хеллоуїн перекладається як надвечір'я всіх святих душ.  

    Святкування Хеллоуїна - це відмінний привід повеселитися, познайомити дітей з цікавими традиціями інших країн, приготувати кілька смачних страв з гарбуза і яблук, а також прикрасити будинок осіннім декором. А щоб дійсно свято пройшло на славу завітайте до відділу естетичного спрямування та організації змістовного дозвілля користувачів та познайомтеся з книгами та журналами в яких зібрано  багато ідей на тему Хеллоуїна, які легко здійснити самостійно.
Ласкаво просимо!!!


Немає коментарів:

Дописати коментар