Відділ естетичного спрямування та організації змістовного дозвілля користувачів

Бібліотека для дитини - це книга, інформація, допомога у навчанні. Однак, сучасна бібліотека створює також творчий простір для проведення дозвілля дітей. Саме тому і був створений відділ «Естетичного спрямування та організації змістовного дозвілля користувачів». Домінуючою функцію якого є культуротворча діяльність, а саме пошук, виявлення та розвиток творчих здібностей дітей, організація змістовного дозвілля користувачів.
ЛАСКАВО ПРОСИМО!!!

неділю, 27 жовтня 2013 р.

Міжнародний день анімації

А все це почалося з мультиків ... Сучасні технології дозволяють зараз кваліфікованим аніматорам витворяти на наших блакитних екранах таке, про що в далекому 1892-му році навіть і не мріяли, і навіть (майже напевно) це ще не могло б наснитися в самому казковому сні. Отже, у французькому місті Парижі, 28-го жовтня 1892-го року, якийсь ентузіаст, чарівник, популяризатор науки і художник, винахідник і невимовний романтик Еміль Рейно провів демонстрацію дивного для його сучасників видовища - «оптичного театру». Місце демонстрації було вибрано їм дуже символічно - це був «Кабінет фантастики» в залі музею Гревен. Демонстрація носила назву в дусі глибокої народної французької вуличної культури - «пантоміма що світиться», де нехитрі мальовані картинки скоювали такі ж нехитрі, але абсолютно дивовижні рухи. Звичайно ж публіка була в захваті. Зараз-то ми розуміємо, чому. А кому не подобаються мультики? А якщо комусь і не подобаються, то це буде лукавство, адже всі ми колись були дітьми і всі любили ті чи інші казки, особливо ті, які можна було побачити на екранах в кіно і телевізорі.
З тих давніх пір анімація зазнала безліч революційних змін, а майбутнє обіцяє ще і ще.


Тож, ми приєднуємося до привітань, які лунають в цей прекрасний день на адресу аніматорів, а також шанувальників цього казкового мистецтва!
Користуючись нагодою запрошуємо всіх бажаючих до відділу естетичного спрямування та організації змістовного дозвілля користувачів  познайомитися та прочитати книги, які представлені на книжковій виставці
"МИСТЕЦТВО МУЛЬТИПЛІКАЦІЇ". 
Виставка діятиме з
20 жовтня по 4 листопада.
Ласкаво просимо!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар