Відділ естетичного спрямування та організації змістовного дозвілля користувачів

Бібліотека для дитини - це книга, інформація, допомога у навчанні. Однак, сучасна бібліотека створює також творчий простір для проведення дозвілля дітей. Саме тому і був створений відділ «Естетичного спрямування та організації змістовного дозвілля користувачів». Домінуючою функцію якого є культуротворча діяльність, а саме пошук, виявлення та розвиток творчих здібностей дітей, організація змістовного дозвілля користувачів.
ЛАСКАВО ПРОСИМО!!!

неділю, 7 червня 2015 р.

Літо у бібліотеці–найяскравіша, кольорова і багатозвучна пора року!!!


Хай струни святково бринять знову й знову,

І радість не гасне в юних серцях,

Промінчиком сонця торкне веселково

І щастю дитини не буде кінця.

  Пролунав останній дзвоник, сповістивши про завершення навчального року, а дитяча бібліотека гостинно відчиняє двері для своїх читачів, для знайомства, подорожей та відпочинку. Адже літо – найяскравіша, кольорова і багатозвучна пора року.  Але провести всі сонячні дні вдома перед телевізором і комп’ютером – це залишитися без казкових емоцій, нових друзів, різноманітних розваг, захоплюючих пригод і поїздок . 
  Бібліотекарі невтомно дбають про те, щоб відпочинок дітей був змістовним, насиченим, сповненим творчих пошуків та нових вражень, відкриттів, їм хочеться хоч трішечки здійснити дитячі мрії, створити умови для цікавого відпочинку. І їм це вдається – діти мають можливість подивитися цікаві, пізнавально-розважальні, повчальні презентації, добрі та веселі мультфільми, віртуальні подорожі, взяти участь у вікторинах, голосних читаннях, поспівати у караоке, погратися з клоунами та врешті - решт знайти нових друзів і гарно та корисно провести час в улюбленій дитячій бібліотеці!!! 
  Тож завітайте до казкового будиночку. Ми завжди раді зустрічі з вами! Чекаємо! Місце зустрічі-Улюблена Дитяча Бібліотека!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар