Відділ естетичного спрямування та організації змістовного дозвілля користувачів

Бібліотека для дитини - це книга, інформація, допомога у навчанні. Однак, сучасна бібліотека створює також творчий простір для проведення дозвілля дітей. Саме тому і був створений відділ «Естетичного спрямування та організації змістовного дозвілля користувачів». Домінуючою функцію якого є культуротворча діяльність, а саме пошук, виявлення та розвиток творчих здібностей дітей, організація змістовного дозвілля користувачів.
ЛАСКАВО ПРОСИМО!!!

четвер, 12 листопада 2015 р.

Літературно-музична композиція «Одна вона у нас така – уся співуча і дзвінка…»


У День української писемності та мови 9 листопада о 14:00 в обласній бібліотеці для дітей ім. Т.Г.Шевченка відбулася літературно-музична композиція «Одна вона у нас така – уся співуча і дзвінка…». 

За недовгий час свого існування це свято вже стало традиційним у бібліотеці тому, що мова – духовний, творчий і пісенний скарб нації. Це не просто засіб спілкування, це глибоке джерело художньо-естетичних цінностей, емоційності, лірична перлина кожного народу.

На відвідувачів заходу очікували чарівні музично-поетичні хвилини, українські пісні, твори сучасних авторів, музичні композиції. Так, артистичною вдачею та потужним тембром прихильників української мови та мистецтва зачаровували учасники бібліотечної студії «АРТ-СВІТ»: Кисельова Крістіна, Паученко Катерина, Запасная Анастасія, Матвієнко Вікторія, Подуфалов Олександр. У їх виконанні прозвучали композиції: «Україно моя», попурі з добірки українських пісень, «Як у нас на Україні», «Я молода», «Україна – це ти», «Мова кохання, мова єднання», «Гітара», «Радуйся земле», «А ми діти України» .

Упевнені, що святковий захід та книжкова виставка «Віки творилась українська мова» неодмінно посіяли у підростаючого покоління зерна любові до мелодійної рідної мови, переконали, що українська мова – мова серця, розуміння, вишуканості, добра та кохання.

Немає коментарів:

Дописати коментар