Відділ естетичного спрямування та організації змістовного дозвілля користувачів

Бібліотека для дитини - це книга, інформація, допомога у навчанні. Однак, сучасна бібліотека створює також творчий простір для проведення дозвілля дітей. Саме тому і був створений відділ «Естетичного спрямування та організації змістовного дозвілля користувачів». Домінуючою функцію якого є культуротворча діяльність, а саме пошук, виявлення та розвиток творчих здібностей дітей, організація змістовного дозвілля користувачів.
ЛАСКАВО ПРОСИМО!!!

пʼятницю, 12 лютого 2016 р.

Літературно - музичне конфетті «Серця відкрийте для любові»


      11 лютого в Кіровоградській обласній бібліотеці для дітей ім. Т.Г.Шевченка у відділі естетичного спрямування та організації змістовного дозвілля користувачів до Дня св. Валентина відбулося  літературно - музичне конфетті
 «Серця відкрийте для любові».
      Кожен, хто завітав на цей захід, мав нагоду разом із учасниками бібліотечної  студії «АРТ-СВІТ»  помандрувати країною любові, насолодитися поетичними гімнами коханню як українських, так і зарубіжних авторів, а також послухати ліричні пісні про найромантичніше на світі почуття.




      Захід видався насиченим позитивною атмосферою, адже його основна ідея звучала, як «Кохайте, читайте, пишіть, говоріть про любов! Від цього світ стає кращим і світлішим!». В залі не залишилось жодного байдужого до дійства глядача. І цей віночок щирого слова, відеосюжетів, музики, поезії та теплого спілкування, який з любов’ю сплели працівники відділу естетичного спрямування та організації змістовного дозвілля користувачів, так органічно поєднав думки і мрії багатьох різних людей! 



      Протягом всього дня в бібліотеці панувала романтична атмосфера, звучала музика. У виставково-презентаційній залі була розгорнута книжкова виставка «Love story», де була представлена тематична добірка літератури класиків та сучасних письменників,  шедеври інтимної лірики.





      Такі свята допомагають поглибити знання про поняття любові й кохання, розвивати етичні смаки, виховувати почуття ніжності і вірності в коханні.

2 коментарі:

  1. Колеги, вітаю з Днем св. Валентина.
    Я бажаю кохання,
    Просто кохання...
    ... Божевільного наче гроза,
    Необмеженого наче океан,
    Щирого наче сонце
    Та нескінченного як сам час!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякуємо! Нехай у Вашім серці завжди живе любов!
      Людина, яка любить не пам’ятає зло.
      Бажаю я Вам також, щоб Вас любили теж.
      Без лестощів, всім серцем, відкрито і без меж!

      Видалити