Відділ естетичного спрямування та організації змістовного дозвілля користувачів

Бібліотека для дитини - це книга, інформація, допомога у навчанні. Однак, сучасна бібліотека створює також творчий простір для проведення дозвілля дітей. Саме тому і був створений відділ «Естетичного спрямування та організації змістовного дозвілля користувачів». Домінуючою функцію якого є культуротворча діяльність, а саме пошук, виявлення та розвиток творчих здібностей дітей, організація змістовного дозвілля користувачів.
ЛАСКАВО ПРОСИМО!!!

четвер, 18 лютого 2016 р.

Година пам’яті «Небесна сотня янголів, які стали героями»

   "Герої не вмирають" - перше, про що думає кожен, згадуючи Героїв Небесної Сотні. 
   Так, 18 лютого в Кіровоградській обласній бібліотеці для дітей ім. Т.Г. Шевченка у відділі естетичного спрямування та організації змістовного дозвілля користувачів відбулася година пам’яті «Небесна сотня янголів, які стали героями». 


   Під час заходу діти дізналися про історичні події, що змінили політичне обличчя України, хвилиною мовчання вшанували загиблих Небесної Сотні та бійців, які полягли у бою за рідну Україну. Творча молодь міста та учасники бібліотечної студії «АРТ-світ» виконували пісні про Україну, зокрема звучали пісні «Гей, плине кача…», «Гілля калин похилилося», «Ставай, народе», «Мамо, не плач», «Не стидайся» та інші, читали патріотичні вірші та вірші авторського виконання, присвячені подіям того часу і ті, які були актуальними під час цих сумних подій. На годину пам’яті завітали учні середніх класів загально-освітніх шкіл міста.



   Світлою молитвою за Україну та патріотичними закликами завершився захід, присвячений героям Небесної сотні: “Герої не вмирають! Слава Україні! Слава Нації! Україна – понад усе!” Звучало поетичне слово від ведучих, які підкреслили велику силу героїчних подвигів майданівців. Мільйони українців віддали свої життя за власну націю і державу. Захисники нашої Вітчизни поклали душу і тіло на вівтар свободи своєї країни і ми про це повинні завжди пам’ятати.

Немає коментарів:

Дописати коментар