Відділ естетичного спрямування та організації змістовного дозвілля користувачів

Бібліотека для дитини - це книга, інформація, допомога у навчанні. Однак, сучасна бібліотека створює також творчий простір для проведення дозвілля дітей. Саме тому і був створений відділ «Естетичного спрямування та організації змістовного дозвілля користувачів». Домінуючою функцію якого є культуротворча діяльність, а саме пошук, виявлення та розвиток творчих здібностей дітей, організація змістовного дозвілля користувачів.
ЛАСКАВО ПРОСИМО!!!

середу, 2 березня 2016 р.

Комільфо години

До всіх сердець, як до дверей
Є ключики малі,
їх кожен легко підбере,
Якщо йому не лінь.
Ти, друже, мусиш знати їх,
Запам'ятать неважко
Маленькі ключики твої —
«Спасибі» і «Будь ласка».
                 Це англійський народний вірш «Чарівні слова». Бути ввічливою та вихованою людиною, вже і не так важко, просто потрібно привчатись  ще змалечку.
               Комільфо години «Гарні друзі та гарний настрій» та «Подорож до країни Ввічливості та Доброти», які підготували працівники відділу естетичного спрямування та організації змістовного дозвілля користувачів, зібрали молодших школярів.
Так, третьокласники впродовж години дізнавалися про «золоті правила» спілкування та вітання, продовжували прислів’я та приказки, переглянули мультфільм «Ввічливість», та обговорювали й вирішували життєві випадки й ситуації, в які може потрапити кожна дитина, яка не знає правил поведінки та гарних манер.


Подібними заходами фахівці бібліотеки формують у дітей основи культурної поведінки, спонукають до вживання ввічливих слів та звернення до однолітків і старших за віком, привчають підростаюче покоління чемно поводитися в громадських місцях, в школі та вдома.

Немає коментарів:

Дописати коментар