Відділ естетичного спрямування та організації змістовного дозвілля користувачів

Бібліотека для дитини - це книга, інформація, допомога у навчанні. Однак, сучасна бібліотека створює також творчий простір для проведення дозвілля дітей. Саме тому і був створений відділ «Естетичного спрямування та організації змістовного дозвілля користувачів». Домінуючою функцію якого є культуротворча діяльність, а саме пошук, виявлення та розвиток творчих здібностей дітей, організація змістовного дозвілля користувачів.
ЛАСКАВО ПРОСИМО!!!

неділю, 8 травня 2016 р.

День Перемоги

     6 травня, напередодні 71-річниці з Дня Перемоги у Другій Світовій війні у нашому відділі відбулася літературно-музична композиція "Перемога в серцях поколінь". На заході прозвучали не лише вірші, а й давно знайомі пісні «Ах, эти тучи в голубом», «А закаты алые», «Десятий батальйон», «Письмо отца», «Перемога», музичні композиції на фортепіано «Журавлі» та «Катюша», які відображають величний подвиг давнини та нові - сучасні пісні серед яких «Нашим героям», «Нам потрібне мирне небо», «Повертайся, солдате», що висвітлюють теперішні події, силу та мужність наших Героїв-сучасників.



      А днем раніше, працівники відділу та бібліотечна студія "АРТ-світ" відвідали програму місцевого ТV "Ранкову каву", що ми там робили та про що говорили дізнаєтесь з відеосюжету нижче! )


Немає коментарів:

Дописати коментар