Відділ естетичного спрямування та організації змістовного дозвілля користувачів

Бібліотека для дитини - це книга, інформація, допомога у навчанні. Однак, сучасна бібліотека створює також творчий простір для проведення дозвілля дітей. Саме тому і був створений відділ «Естетичного спрямування та організації змістовного дозвілля користувачів». Домінуючою функцію якого є культуротворча діяльність, а саме пошук, виявлення та розвиток творчих здібностей дітей, організація змістовного дозвілля користувачів.
ЛАСКАВО ПРОСИМО!!!

вівторок, 24 травня 2016 р.

Веселкові фарби


      24 травня в обласній бібліотеці для дітей ім. Т.Г.Шевченка спільно з департаментом культури, туризму та культурної спадщини Кіровоградської обласної державної адміністрації відбулося нагородження переможців обласного конкурсу з образотоворчого мистецтва "Веселкові фарби" серед учнів початкових спеціалізованих мистецьких закладів області та обласного етапу Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості.         На конкурс з образотворчого мистецтва "Веселкові фарби" у вікових категоріях (молодшій, середній та старшій) було подано 263 роботи з 18 початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів. На розгляд журі бласного етапу Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості, присвяченого Шевченківським дням, було подано 101 роботу із 17 шкіл естетичного виховання. 
       До цієї урочистої нагоди працівники відділу естетичного спрямуванння оформили барвисту виставку з творчих робіт, яка понад місяць милувала око читачів та гостей бібліотеки. Кожен учасник конкурсу не залишився поза увагою й окрім вітальних слів від заступника директора департаменту культури, туризму та культурної спадщини Кіровоградської обласної державної адміністрації Тищенко Людмили Петрівни та голови й членів журі, діти отримали грамоти та набір фарб для творчості. Викладачі у свою чергу - подяки за підготовку переможців. І як завжди пожвавлювали урочисту церемонію нагородження виступи учасників бібліотечної студії "АРТ-Світ".
                                           Нагородження учасників
 
                                                    Нагородження журі
                              Виступ артсвітівців
 
Щасливі переможці та викладачі

Немає коментарів:

Дописати коментар