Відділ естетичного спрямування та організації змістовного дозвілля користувачів

Бібліотека для дитини - це книга, інформація, допомога у навчанні. Однак, сучасна бібліотека створює також творчий простір для проведення дозвілля дітей. Саме тому і був створений відділ «Естетичного спрямування та організації змістовного дозвілля користувачів». Домінуючою функцію якого є культуротворча діяльність, а саме пошук, виявлення та розвиток творчих здібностей дітей, організація змістовного дозвілля користувачів.
ЛАСКАВО ПРОСИМО!!!

суботу, 14 червня 2014 р.


ПРИВІТ, ДРУЗІ!!!!

   Сьогодні я хочу показати, як просто, легко, а голоне самостійно можна виготовити метелика. Метелики - символ легкості. Саме метелики – одні з найкрасивіших створінь на землі. А це означає, що ми  зобов’язані пустити їх в наше життя!
   Навчитися робити метеликів просто, було б бажання і творче натхнення. А для роботи  - вам не знадобиться нічого особливого - вони відмінно виходять, наприклад, зі старих журналів або з кольорового паперу. З листків  треба буде вирізати 2 квадрата, один розміром 15 х 15 см і другий 10 х 10. Беремо квадрат, і складаємо його по діагоналі.


А потім робимо «гармошку», орієнтуючись на діагональну лінію.






Повторюємо те ж саме з другим квадратом. Потім складаємо дві гармошки, так, щоб їх центри співпали і зав язуємо  ниткою. Розгортаємо крильця - і ось він, наш метелик з паперу, зроблений всього за 5 хвилин своїми руками.





Немає коментарів:

Дописати коментар