Відділ естетичного спрямування та організації змістовного дозвілля користувачів

Бібліотека для дитини - це книга, інформація, допомога у навчанні. Однак, сучасна бібліотека створює також творчий простір для проведення дозвілля дітей. Саме тому і був створений відділ «Естетичного спрямування та організації змістовного дозвілля користувачів». Домінуючою функцію якого є культуротворча діяльність, а саме пошук, виявлення та розвиток творчих здібностей дітей, організація змістовного дозвілля користувачів.
ЛАСКАВО ПРОСИМО!!!

вівторок, 2 грудня 2014 р.

ЧАРІВНІ СНІЖИНКИ

Ось і настала казкова пора року - Зима! У багатьох куточках нашої країни вже почали пролітали чарівні сніжинки, які вражають своєю красою, тендітністю і неповторнісю. Саме  такі сніжинки діти  побачили у віконце нашої бібліотеки і вирішили зробити своїми руками. У нас вийшло! А тепер ми пропонуємо зробити і Вам такі ж сніжинки.

Для створення сніжинки знадобляться:
- папір для квілінгу;
- клей;
- зубочистка;
- гарний настрій.


Крок 1.  Візьміть зубочистку і починайте намотувати папір як котушку. Утримуючи котушку пальцями, зніміть її  із зубочистки  і злегка притисніть, щоб котушка зберегла форму.У підсумку вийде спіралька, кінець якої треба закріпити клеєм. Намагайтесь не намазувати занадто багато клею, оскільки це може зіпсувати всю спіраль.


Крок 2. Сильно стисніть спіральку, щоб вона знайшла форму краплі. 

Крок 3. Намотуючи папір на котушку з різним діаметром, в результаті ви отримаєте дуже незвичайні крапельки. Розташуйте всі готові деталі на рівній поверхні, щоб скласти потрібну вам форму сніжинки. Потім починайте склеювати всі елементи в одну сніжинку. 






Такі сніжинки у нас вийшли. Бажаємо Вам успіху!



Немає коментарів:

Дописати коментар