Відділ естетичного спрямування та організації змістовного дозвілля користувачів

Бібліотека для дитини - це книга, інформація, допомога у навчанні. Однак, сучасна бібліотека створює також творчий простір для проведення дозвілля дітей. Саме тому і був створений відділ «Естетичного спрямування та організації змістовного дозвілля користувачів». Домінуючою функцію якого є культуротворча діяльність, а саме пошук, виявлення та розвиток творчих здібностей дітей, організація змістовного дозвілля користувачів.
ЛАСКАВО ПРОСИМО!!!

вівторок, 7 квітня 2015 р.

ПАСХАЛЬНІ ЛИСТІВКИ

 Великдень-одне з найсвітліших і найбільш радісних християнських свят. Готуючись до Великодня, ми печемо паски, розфарбовуємо яйця, прикрашаємо дім і, звичайно ж, виготовляємо цікаві вироби. Цього весняного свята особливо хочеться порадувати друзів і рідних приємним подаруночком. Тож пропонуємо Вам, наші дорогі друзі, зробити самостійно ось таку милу пасхальну листівку-чудовий сюрприз для найрідніших людей. 
Для виготовлення листівки Вам знадобиться:
ножиці, клей, двосторонній скотч, стрічка, зубочистка, бісер і наместинки (для декорування листівки).


Виріжте із шаблону елементи 1 і 2 та склейте їх між собою.



 


Підготуйте деталь 3, наклейте курчатко на двосторонній скотч.


 Виріжте з шаблону елементи 4 і 5, наклейте одну з половинок на кртон. 


Склейте заготовки між собою та виріжте по контуру. Виріжте й наклейте на картон елемент 6. Манікюрними ножицями зробіть невеличкі отвори на круглих кольорових позначках. Обережно проткніть кружальця викруткою або шилом. 


Тепер нам знадобляться невеличкі гудзики. Просуньте вушко одного гудзика у крутий отвір зі зворотної сторони листівки. Протягніть крізь вушко гудзика стрічку або декоративну нитку та нанижіть на кінчик нитки другий гудзик. Зав*яжіть бантик.

Тепер основа нашої святкової листівки готова. Можете  приступити до декорування. Напишіть зі зворотної сторони поздоровлення і подаруйте її близькій людині.
ЗІ СВЯТОМ ВАС!!!


Немає коментарів:

Дописати коментар