Відділ естетичного спрямування та організації змістовного дозвілля користувачів

Бібліотека для дитини - це книга, інформація, допомога у навчанні. Однак, сучасна бібліотека створює також творчий простір для проведення дозвілля дітей. Саме тому і був створений відділ «Естетичного спрямування та організації змістовного дозвілля користувачів». Домінуючою функцію якого є культуротворча діяльність, а саме пошук, виявлення та розвиток творчих здібностей дітей, організація змістовного дозвілля користувачів.
ЛАСКАВО ПРОСИМО!!!

вівторок, 29 грудня 2015 р.

Новий рік до нас іде, і ялиночку несе

 Яке чудове свято Новий рік! Особливо його люблять діти, тому що на них завжди чекають зустрічі з Дідом Морозом і Снігуронькою, подарунки під новорічною ялиночкою, а ще мандрівка чарівною казкою, яку вже не перший рік дарують своїм найменшим читачам працівники обласної бібліотеки для дітей ім. Т.Г.Шевченка. 

         Ось і цього разу малеча разом з батьками потрапили в новорічну казку, яка називалась «Новий рік до нас іде, і ялиночку несе». Діти стали учасниками театралізованого дійства, головними персонажами якого були улюблені казкові герої: новорічна Ялинка, хитра Баба Яга, невгамовний Розбійник, чарівна Добра Фея та підступна Зла Фея, красуня Зимонька та її подружки Сніжинки,  неповторні володарі 2015 та 2016 років Вівця та Мавпочка, і звичайно ж улюбленці дітвори Дід Мороз і Снігуронька, яким вже діти розповідали підготовлені віршики. Безліч новорічних сюрпризів, гарна музика, цікаві ігри та хороводи для дітей дали можливість усім учасникам свята дійсно потрапити в атмосферу новорічної казки, де все ж таки добро перемагає зло, та отримати незабутні враження на цілий рік

Немає коментарів:

Дописати коментар