Відділ естетичного спрямування та організації змістовного дозвілля користувачів

Бібліотека для дитини - це книга, інформація, допомога у навчанні. Однак, сучасна бібліотека створює також творчий простір для проведення дозвілля дітей. Саме тому і був створений відділ «Естетичного спрямування та організації змістовного дозвілля користувачів». Домінуючою функцію якого є культуротворча діяльність, а саме пошук, виявлення та розвиток творчих здібностей дітей, організація змістовного дозвілля користувачів.
ЛАСКАВО ПРОСИМО!!!

середу, 30 липня 2014 р.

ЗАПРОШЕННЯ НА ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ СВОЇМИ РУКАМИ!!!

    Не так давно у нас з"явилась мода на вручення запрошень на дитячі дні народження! 
   Звичайно, найлегше купити запрошення в магазині ... Однак сьогодні цим вже нікого не здивуєш ...,  а хочеться чогось нового, свого, індивідуального ...  І всі ми хочемо влаштувати свято  незабутнє, веселе, оригінальне та неповторне!!! Тож якщо ви хочите здивувати гостей, ще до того, як вони прийдуть на Ваш День Народження? Тоді обов'язково зробіть оригінальні запрошення своїми руками.
   Для цього Вам знадобиться: кольоровий папір (жовтий і зелений), олівці, шаблон квітки, стрічечка, клей і ножиці, а також фантазія і натхнення. Як зробити запрошення своїми руками, Ви дізнаєтеся переглянувши майстер-клас.  



 Виріжте з жовтого картону квітку, як це показано на шаблоні.


Складіть смужку зеленого картону кілька разів - у Вас вийде стебло. Склейте деталі. Стрічку зав'яжіть бантиком і приклейте на зовнішню частину квітки. Прикрасьте стебло листям.



Ось приклад оформлення тексту запрошення

Запрошення на день народження (ім"я)

ДОРОГА ____________!
 Запрошую тебе  
на мій день народження,
святкування якого відбудеться
  о __________ годині за адресою: 
________________________________
  Дуже сподіваюся, що Ти приймеш моє запрошення.

Отримати незвичайне запрошення буде приємно і дорослому і дитині!


Немає коментарів:

Дописати коментар