Відділ естетичного спрямування та організації змістовного дозвілля користувачів

Бібліотека для дитини - це книга, інформація, допомога у навчанні. Однак, сучасна бібліотека створює також творчий простір для проведення дозвілля дітей. Саме тому і був створений відділ «Естетичного спрямування та організації змістовного дозвілля користувачів». Домінуючою функцію якого є культуротворча діяльність, а саме пошук, виявлення та розвиток творчих здібностей дітей, організація змістовного дозвілля користувачів.
ЛАСКАВО ПРОСИМО!!!

понеділок, 2 листопада 2015 р.

«Сутінки в бібліотеці»

Одним з новомодних свят, яке захоплено відзначається молодим поколінням в Україні став Хеллоуїн. У сучасному світі святкування Хеллоуїна приділяють належну увагу, відмінний привід для розваги. А можна відзначити цей день, просто зібравшись з друзями і організувавши свій персональний «шабаш» для того, щоб підняти настрій.


Важливою умовою для повноцінного святкування Хеллоуїна є також якісне створення обраного тобою образу, що включає в себе вибір костюма та нанесення макіяжу для Хеллоуїна. Оскільки свято присвячується різним святим, духам, а також потойбічним силам, зазвичай люди віддають перевагу образам відьом, вампірів, скелетів, воскреслих мерців і вовкулаків.
Якщо ж тобі неприємні всі ці не дуже позитивні персонажі, можна підібрати собі наряд чарівниці, феї і т. д. Причому зовсім не обов’язково купувати вже готові, дорогі костюми, ти можете проявити творчу фантазію і спробувати створити оригінальне вбрання самостійно.



Цього року і у нашій бібліотеці проходили заходи, присвячені Хеллоуїну. 30 жовтня користувачі бібліотеки  мали нагоду розважитися та продемонструвати свої творчі здібності, взявши участь в літературно-музичному святі «Сутінки в бібліотеці».

















Немає коментарів:

Дописати коментар